1. Αυτό το site χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση του site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies μας. Να μάθω Περισσότερα.

Προβολή του e-heat

Συζήτηση στο 'Ποιοί Είμαστε' που ξεκίνησε από τον/την Gregori, την 7 Ιουλ, 2013.

Παρακολούθηση:
Αυτό το θέμα παρακολουθείται από 1 χρήστη.
 1. Offline

  Gregori Ομάδα Διαχείρισης

  Αγαπητοί φίλοι το e-heat απαλλαγμένο πλέον από την επωνυμία μιας εταιρίας ή ενός φυσικού προσώπου μπορεί να προβληθεί παντού.
  Καθημερινά διάφοροι με ρωτάνε που είμαστε και μας αναζητούν...
  Το e-heat με όλους τους βασικούς συντελεστές να είναι πλέον εδώ έχει την δυναμική από το Σεπτέμβρη που ουσιαστικά αρχίζει η σαιζόν, να παίξει ουσιαστικό ρόλο στον σκοπό που έχει θέσει, και δεν είναι άλλος από το να συγκεντρώσει, να διατηρήσει και να αναδείξει την πολύτιμη πληροφορία που έχει καταγραφεί κατά καιρούς από τους συμμετέχοντες, αλλά και να βρίσκεται στις επάλξεις της εξέλιξης και της εφαρμογής της τεχνολογίας διατηρώντας ένα υψηλό θεωρητικό υπόβαθρο, κάνοντας το πλήρως κατανοητό και εφαρμόσιμο σε πρακτικά καθημερινά θέματα.

  Οι περισσότεροι που με γνωρίζετε ξέρετε το παράπονο μου από τα παλαιότερα φόρουμ, ότι θεωρούσα πως ο τεχνικός κόσμος δεν συμμετέχει στα φόρουμ όσο θα ήθελα εγώ...
  Οι λόγοι μάλλον πολλοί...
  Εγω είμαι πεισμένος ότι μέσα από τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων αυτών που συμμετέχουν σιγά σιγά δημιουργείται μια βάση γνώσεων προσιτή στον αναγνώστη.
  Νομίζω ότι ένας από τους βασικούς ανασταλτικούς παράγοντες ήταν ότι οι υδραυλικοί, οι ηλεκτρολόγοι, οι καυστηρατζήδες ακόμα και οι τζακάδες της δικιάς μου γενιάς, ίσως και μεγαλύτεροι, στην πλειοψηφία τους δεν είχαν ιδιαίτερη εξοικείωση με το ίντερνετ.
  Νομίζω ότι αυτό πλέον έχει αρχίσει να αλλάζει...
  Στα καταστήματα υδραυλικών που επισκέπτομαι σχεδόν καθημερινά βλέπω νέα παιδιά με smartphone στα χέρια, πλέον πολύ πιο εξοικειωμένα με τον ψηφιακό κόσμο, και μάλιστα μερικές φορές νιώθω ότι ο χρόνος και η εξέλιξη με προσπερνά...
  Εμείς εδώ στο e-heat νομίζω ότι έχουμε ένα καταπληκτικό περιβάλλον σε φόρουμ.
  Έχουμε σπουδαίους συμμετέχοντες.
  Μας μένει τώρα να το προβάλουμε δυναμικά.
  Οσο αφορά εμένα και το ενδιαφέρον μου να έρθει πιο κοντά ο τεχνικός κόσμος, με το e-heat θέλω να δώσω έμφαση σε αυτό.
  Για αυτό από αύριο θα αναρτήσω ανακοινώσεις σε διάφορα καταστήματα υδραυλικών στην Αθήνα ,αλλά και θα ζητήσω την προβολή του e-heat από διάφορα μέσα.
  Ηδη το e-heat το έχει προβάλει το michanikos.gr και το energ.gr και τους ευχαριστούμε.
  Θέλω να βάλω και στο φόρουμ την ανακοίνωση προβολής το e-heat έτσι ώστε όποιος απο τους φίλους θελήσει να μπορεί να εκτυπώσει και να αναρτήσει την ανακοίνωση όπου θεωρεί ότι μπορεί να προβάλει το φόρουμ.
  Ευχαριστώ Γρηγόρης

  eheatan.png

  Συνημμένα αρχεία:

  • eheatan.pdf
   Μέγεθος Αρχείου:
   1,4 MB
   Προβολές:
   421
  Στους/στις dimos5, LEONAS, Burnerman και 4 άλλους αρέσει αυτό.

Κάνε Share αυτή τη σελίδα